Tekst

Auto import service.

U wilt graag een jonge gebruikte auto uit Duitsland importeren, maar u ziet op tegen alle zaken die hiermee te maken hebben?
Wij kunnen u helpen uw auto te importeren.
Het importeren van een auto uit Duitsland is de laatste jaren razend populair.
Hetgeen wat mensen hiervan weerhoud is de administratieve rompslomp.

De belangrijkste reden dat veel Nederlanders een auto importeren uit Duitsland is simpelweg het grote prijsverschil, immers jonge tweedehands auto’s zijn in Duitsland goedkoper en u hoeft een groot deel van de BPM niet te betalen. U zult in Duitsland weinig auto’s vinden die met weinig opties zijn uitgerust. Het is dus mogelijk om voor een relatief lage prijs, een zeer luxe auto aan te schaffen.

In Duitsland zijn nieuwe auto’s een flink stuk goedkoper dan in andere landen.
Door het grote aanbod, de lage prijzen en de gigantische aantallen nieuw verkochte auto’s is het aantrekkelijk om in Duitsland een jonge tweedehands auto te kopen.

De kracht van onze auto-import en service, en onze jarenlange ervaring hierin bieden u een zorgeloze aankoop. Een auto kopen in Duitsland en deze naar Nederland importeren is een bewerkelijk proces waar veel dingen mis kunnen gaan. Door een heldere gestructureerde aanpak kunnen wij voor u het volledige auto import proces afhandelen. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw geïmporteerde auto op Nederlands kenteken en altijd tegen de scherpste tarieven.

                                          Openingstijden 

Maandag: 08:30 - 17:00              Zaterdag: op afspraak           Heeft u een vraag, een opmerking of wilt u ergens anders contact over,
Dinsdag:   08:30 - 17:00 Zondag: Gesloten  dan kunt u gebruik maken van het contactformulier
Woensdag:  08:30 - 17:00    Ook voor het maken van een afspraak voor de APK of een onderhoudsbeurt,
Donderdag: 08:30 - 17:00    kunt u gebruik maken van het contactformulier
Vrijdag:  08:30 - 17:00     

witte tekst